Løsninger til det offentlige - Rådgivning og projektering

Rådgivning og projektering er en naturlig del af vores langvarige samarbejde med kunder. Dette gælder, uanset om det er en flytning af maskingade i en produktionsvirksomhed eller en institution, der skal have nye tekniske installationer.

El

I over 45 år har vores kernekompetence været el-installation. Vi optimerer løbende installationer, og langvarige samarbejdsforhold med kunder gør det muligt at fremtidssikre installationerne. Når vi kender din virksomhed, så kender vi også dine behov - og sammen drøfter vi eventuelle fremtidsplaner. Vi har både erfaring med traditionel og intelligent el-installation. 

Intelligent styring af lys sikrer både bedre arbejdsmiljø og en bedre økonomi. Lad os gennemgå din virksomheds lysinstallationer og optimere på driftsøkonomien - og som bonus øge arbejdsglæden.

Køl og Varme

Opvarmning af bygninger kan være meget ressourcekrævende, og derfor er rådgivning omkring dette meget vigtig. Vi råder over energivejledere, som foreslår den rigtige varmekilde til et nyt projekt - eller i forbindelse med renoveringer. Vi har stor erfaring med installation af varmepumper og klimaanlæg, der kan øge komforten i for eksempel kontormiljøer.

VVS og Blik

Vi varetager VVS-arbejdet omkring bygninger og interne installationer, så du kan bevare fokus på driften. Vores kompetencer dækker ventilation, vand- og varmeinstallationer i bygninger.

Et godt indeklima er en afgørende faktor for sundhed og trivsel. Vi mennesker befinder os bedre, koncentrerer os bedre og producerer mere, når vi har et sundt og behageligt indeklima. For at sikre et godt indeklima kan det være nødvendigt med mekanisk ventilation. Hos Øgaard tilbyder vi ventilationsanlæg til kontorer og offentlige institutioner - og vi rådgiver dig naturligvis til den helt rigtige og mest økonomiske løsning. 

Alarm og Overvågning

Vil du undgå indbrud og uønskede overraskelser? Vi tilbyder installation af forskellige former for alarm og overvågning til offentlige virksomheder - blandt andet adgangskontrol, videoovervågning, indbrudsalarm, brandalarm, nød- og panikbelysningsanlæg.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.