Skab tryghed med et alarmsystem

Danskerne bliver mere og mere bevidste om, hvilken betydning et hjem uden alarm- og sikkerhedssystemer har. Antallet af indbrud er faldende, men tallet er stadig højt, hvis man sammenligner med vores europæiske nabolande. Den høje indbrudsrate gælder for især private hjem. Hvis man ikke har sikkerheden i top, er chancen for indbrud markant højere.

Hos Øgaard ønsker vi at skabe sikre og trygge boliger og ejendomme i vores lokalområde omkring Farsø, Aars og Nørager. Vi er klar over, at et alarmsystem ikke forhindrer et indbrud, men statistikker viser, hvordan alarmer bruges til at skræmme kriminelle væk.

Få en løsning, der passer til dit behov

Øgaard tilbyder alarmløsninger til dit hjem og fritidshus. Sammen med vores uddannede alarmmontører gennemgår vi dine ønsker og finder den helt rigtige løsning til dig. Vi ved, at danskerne værner om deres hjem, og det er ærgerligt at komme hjem fra en god ferie – og finde ud af, at huset er tømt. Der findes mange alarmløsninger, der kan mindske risikoen for, at det scenarie bliver en realitet.

Hos Øgaard kan du selv vælge, om du vil tilsluttes en kontrolcentral, eller om du selv vil modtage opkald fra alarmen. Du kan også vælge en løsning med overvågning, hvor du kan følge med via en webopkobling. Videoovervågning og alarmcentral kan naturligvis også kombineres, hvis du ønsker det.

 

Vi kan tilbyde dig følgende ydelser inden for sikkerhedssystemer:

  • Alarmsystemer til private
  • Videoovervågning
  • Adgangskontrol
  • Tilslutning til kontrolcentral
  • Indbrudsalarmer
  • Brandalarmer
  • Røgalarmer
  • Dørtelefon
  • Rådgivning om sikkerheds- og alarmsystemer
  • Og meget andet…

Ring og få en snak om, hvilken slags alarmsystem du har brug for

For at kunne rådgive dig bedst muligt opfordrer vi dig til at besøge eller ringe til os. På den måde kan vi sætte os ind i dine behov og finde den bedste alarmløsning og tyverisikring. Vi tilbyder desuden en samlet løsning, hvor vi kan levere løsninger inden for alt lige fra alarmsystemer til VVS, EL, køl og varme samt blikarbejde.

Vores alarmteam er AIA-certificeret, hvilket vidner om, at de er eksperter på området og har styr på alle de kvalitetskrav, der stilles til alarm- og sikkerhedssystemer – så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål om sikring, og hvordan man bedst sikrer sin bolig.

Har du akut brug for en ekspert inden for alarmer og sikkerhed, så kontakt vores døgnservice på tlf. 98 63 19 11.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.