Kompetent EL installatør med mange års erfaring

Hos Øgaard har vi i mere end 45 år udført alt inden for EL installationer og -teknik. Har du brug for en autoriseret EL installatør med en bred vifte af kompetencer, så er du havnet det helt rigtige sted. Med placering i Farsø, Aars og Nørager kan vi nå ud til kunder i de omkringliggende byer, og vi dækker derfor et bredt område af Midt- og Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte os, uanset hvor du er bosiddende.

Vi udfører mange forskellige el-opgaver for private kunder. Du kan læse mere om, hvad vi ofte arbejder med her:

Uanset hvilken arbejdsopgave vi udfører for vores kunder, har vi et stort fokus på kundeservice og langtidsholdbare løsninger. Vi ved, hvor stor en betydning det har, at man føler sig tryg i hjemmet. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at udføre et professionelt og kvalitetssikret EL-arbejde.

Vi tilbyder både traditionelle og intelligente løsninger

En stor fordel ved at vælge os som din EL installatør er, at du har mulighed for at få løst alle dine opgaver med kun én samarbejdspartner. Uanset om du bygger nyt eller renoverer din ældre bolig eller fritidshus, så har vi ekspertisen og kompetencerne til at give dig den bedste og mest optimale løsning.

Vores kompetencer dækker: 

Påtænker du at renovere dine nuværende EL installationer, kan vi tilbyde både traditionelle og intelligente løsninger. Vores formål er at fremtidssikre din installationer, og derfor kan vi tilbyde intelligente løsninger i form af ZenzeHome, IHC, Smart House mm.

Traditionelle såvel som intelligente løsninger leveres både til private og som en del af totalløsninger. Hvis du vil høre mere om mulighederne for intelligente løsninger, kan du kontakte projektleder Finn Pedersen via mail til fp@oegaard.dk og drøfte dine muligheder.

Over 45 års erfaring som EL installatør

Hos Øgaard A/S giver vi dig gerne et godt og uforpligtende tilbud på en løsning. Med mere end 45 års erfaring er vi i stand til at rådgive – uanset omfanget af den gældende opgave. Vi klarer både de mindre og de helt store og komplekse installationer.

Kontakt os via vores telefonnummer eller mail, som du finder her på hjemmesiden. Hos os får du professionel rådgivning om EL installationer, så kontakt os gerne. Har du akut brug for EL installatør, kan du benytte vores døgnservice. Ring til vores døgnvagt på tlf. 98 63 19 11.

Vi glæder os til at hjælpe dig til en sikker hverdag.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.