Tekniske installationer hos Øgaard

Hos Øgaard består vi af en lang række specialister, der hver især har vores kernekompetencer inden for vores område. Derfor kan du være sikker på, at vi altid vil finde den helt rette løsning til dig, uagtet hvilken opgave du stiller os over for. Om end der er tale om nybyggeri eller renovering ved vi, at det kan være en både tidskrævende og økonomisk udfordring at benytte sig af flere håndværkere. Hvis du vælger os til din opgave, vil denne udfordring ikke eksistere, da vi har samlet hele ekspertisen til dine tekniske installationer et sted.

 

Blandt vores erhvervskunder ses bl.a. virksomheder i industri, landbrug, entrepriser og offentlige institutioner, hvilket betyder, at vi kan være behjælpelige på tværs af en lang række brancher. Derudover er vi både til stede i byerne Farsø, Aars, Nørager og Klejtrup, hvilket gør os i stand til at udføre serviceopgaver i det meste af Nord- og Midtjylland.

 

Alsidige tekniske installationer

Af det nedenstående kan du se en oversigt over nogle af de tekniske installationer, vi tilbyder:

  • VVS og ventilation
  • Rådgivning af energibesparelser
  • El-tjek og -eftersyn
  • Køl og varme, herunder varmepumper og solenergi
  • Alarm og overvågning, herunder adgangskontrol
  • Og meget mere

 

Hos Øgaard tilbyder vi alsidige tekniske installationer, hvilket vil sige, at vi har meget brede kompetencer, når det kommer til VVS, el, blik, køl, varme samt inden for alarm og sikkerhed. Dette betyder, at vi tilbyder en totalløsning, hvor vi er den eneste fagmand, du har brug for til din opgave.

 

Kontakt os

Hos Øgaard har vi mere end 50 års erfaring, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en eller flere opgaver, vi kan være behjælpelige med. Hos Øgaard er vi altid i tæt dialog med vores kunder, og du vil derfor få tilknyttet en fast kontaktperson, der kan yde dig professionel rådgivning, når du får brug for det. Du kan kontakte os på telefon +45 98 63 19 11 eller mail kontakt@oegaard.dk.

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.