Industrielektriker

Hos Øgaard er vi en lang række af specialister, der hver især har speciale inden for forskellige områder, hvorfor du kan være sikker på, at vi er i stand til at finde den helt rette løsning på den opgave, du stiller os over for. Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering, ved vi, at det kan være en meget tidskrævende og økonomisk udfordring at benytte sig af flere håndværkere til et projekt. Derfor skal du blot vælge os, der har særligt brede kompetencer, da vi er et stort team af specialister.

 

Vores typiske kundegrupper tilhører brancher såsom industri, landbrug, entrepriser og offentlige institutioner, hvilket er et udtryk for, at vi kan være behjælpelige på tværs af en lang række brancher.

 

Hos Øgaard er vi en autoriseret elektriker, der har afdelinger i både Farsø, Nørager og Aars, hvilket gør os i stand til at udføre opgaver i det meste af Nord- og Midtjylland, hvorfor du blot skal kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en el-opgave.

Industrielektrikerens arbejde

Vores industrielektrikere har ligeledes en meget bred vifte af kompetencer og er i stand til at finde den bedste løsning på alle el-relaterede opgaver, de måtte møde. Eksempelvis består industrielektrikerens dag typisk af opgaver såsom at servicere anlægs- og bygningsinstallationer, håndtere nedbrud på installationer samt energioptimere og fremtidssikre installationer.

 

Kontakt os

Hos Øgaard har vi mere end 50 års erfaring, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en eller flere opgaver, vi kan være behjælpelige med. Hos Øgaard er vi altid i tæt dialog med vores kunder, og du vil derfor få tilknyttet en fast kontaktperson, der kan yde dig professionel rådgivning, når du får brug for det. Du kan kontakte os på telefon +45 98 63 19 11 eller mail kontakt@oegaard.dk

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.