Professionel elektriker i Farsø

Hos Øgaard tilbyder vi en professionel og alsidig EL-service. Vi er autoriseret elektriker og har afdelinger i både Farsø, Nørager og Aars. Vi servicerer vores kunder fra en geografisk placering, der gør, at det muligt at udføre serviceopgaver i det meste af Nord- og Midtjylland. Som autoriseret elektriker udfører vi en bred skare af opgaver inden for EL-arbejde. Som kunde hos Øgaard, vil du opleve, at vores kompetencer rækker vidt. Vi udfører nemlig professionelle løsninger inden for VVS, EL, blik, køl og varme samt inden for alarm og sikkerhed. Med andre ord; hos os kan du få én samlet teknisk løsning.

Med vores brede ekspertise er det ikke nødvendigt at henvende sig til flere forskellige håndværkere – du kan nøjes med at give os et kald. Vi er din alsidige fagmand, der kan tilbyde totalløsninger, uanset om du står overfor et nybyggeri, ombygning eller mindre renoveringsopgaver.

Som autoriseret elektriker udfører vi hver dag EL-arbejde for private, hvor vi holder overblikket i situationer, hvor vores kunder har brug for en professionel, kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Din elektriker i Himmerland og Nordjylland

Hvis du har brug for en elektriker nær Nørager, Farsø eller Aars, kan du med fordel kontakte os. Vi har mange års erfaring med EL installationer, hvilket gør os i stand til at yde en service, du ikke finder andre steder. Vi rådgiver dig gerne til, hvilke former for elektriske løsninger der er mest optimale for dig.

 

Vi varetager både store og mindre løsninger, så kontakt os gerne, hvis du har en opgave, der skal løses af et fagligt og kompetent team. Vores elektrikere har mange års erfaring med at løse alt lige fra små reparationer til vedligeholdelse af elinstallationer og montering af komplekse løsninger. I vores arbejde sørger vi naturligvis for at holde os inden for loven og de sikkerhedsmæssige regler på området.

Vi tilbyder desuden løsninger inden for bl.a. følgende:

Få sparring i forbindelse med dine EL-løsninger

Hos Øgaard sørger vi altid for at holde en tæt dialog med vores kunder. Vi ved nemlig, at ingen kunder har de samme behov. Ved løbende at følge op på hvilke behov du har, er vi sikret, at vi ikke kun løser de nuværende opgaver, men også fremtidssikrer dine installationer. Vi tilbyder rådgivning omkring energioptimering af alle dine installationer, uanset om det er EL-installation, VVS installation eller varme og ventilation.

Vi går højt op i at levere tilfredsstillende resultater, fordi vi værner om langvarige relationer. Med os som samarbejdspartner får du et team, der kender dig og dine installationer.  

Kontakt os gerne via mail eller på vores telefonnummer, som du finder her på siden. Har du akut brug for en elektriker, kan du ringe til vores døgnvagt på tlf. 98 63 19 11.

 

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.