Erfarent og dygtigt VVS team i Farsø

Hos Øgaard har vi også inden for VVS-området fagligt dygtige medarbejdere. Geografisk holder vi til både i Farsø, Nørager og Aars, og vores kompetente VVS-montører servicerer kunder i et bredt område. Uafhængigt af om det drejer sig om nyinstallation eller renovering af dine VVS-installationer, så kan vi som autoriseret VVS-installatør garantere dig en fagmand, som arbejder professionelt og opfylder de ønsker, du efterspørger. Hos os får du ingen halve løsninger eller dårlige slutresultater; vi sørger for, at alt er i orden, inden vi forlader arbejdspladsen.

Vores kerneværdier er samarbejde, og derfor har vores kunder mulighed for at få løst mange forskellige opgaver hos os. Vi ved, at man i forbindelse med nybyggeri eller en større renovering ofte støder på forskellige udfordringer. Det kan blive en uoverskuelig og svær opgave at få koordineret alle de tekniske installationer og samtidig have fokus på samme høje niveau af kvalitet. Det har vi hos Øgaard lavet om på. Hos os kan du få en specialiseret fagmand til alt inden for EL, VVS, blikarbejde, alarmløsninger samt køle- og varmeanlæg. Vi har altså en bred ekspertviden, som du kan drage fordel af – vi tilbyder dig en samlet løsning, så du slipper for unødigt besvær.

Vores brede erfaring sikrer et solidt slutresultat

Vi varetager meget forskellige VVS-opgaver for private boligejere. I vores portefølje af kompetencer har vi bl.a. stor knowhow om alt lige fra totalrenoveringer til småreparationer. Køkkenet og badeværelset er rum i boligen, hvor det er vigtigt, at installationerne fungerer og ikke volder problemer i hverdagen. Både køkken og bad skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til VVS-installationer, der skal leve op til de forventninger, som kunden har. Vi hjælper gerne med at finde de ideelle løsninger for kunden.

Som dine lokale eksperter i Vand, Varme og Sanitet leverer vi langtidsholdbare og kvalitetsbevidste løsninger til enhver tid. Vi tilbyder forskellige ydelser som f.eks.:

  • Badeværelses- og køkkenrenovering
  • Udskiftning af sanitet
  • Udskiftning af armaturer
  • Montering og reparation af ventilation
  • Levering og tilslutning af varmepumper
  • Optimeringsløsninger af indeklima
  • Og meget mere…

Professionel og kvalitetsbevidst rådgivning om VVS installationer

Hvis du har behov for et nyt armatur i køkkenet, har vi mange forskellige løsninger. Vi kan bl.a. tilbyde et intelligent armatur, der selv regulerer vandtrykket, en vandhane med vandsparer samt håndbruser eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen.

På badeværelset har vi også masser inspiration til, hvordan du får mest ud af din VVS-service. Der er utallige muligheder for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mere moderne.

Hvis du akut har brug for vores hjælp, kan du altid benytte dig af vores døgnservice. Ring på tlf. 98 63 19 11.

 

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.