Vil du spare op til 60% på varmeregningen?

Har du planer om udskiftning af varmesystem, kan et træpilleanlæg eller et stokerfyr være en løsning for dig. Selv store villaer kan opvarmes med et pillefyr, hvor du fyrer med træpiller i stedet for olie eller gas.

Træpillefyr eller kombifyr? Der findes to slags fyr, hvor du kan fyre med træpiller. I et træpillefyr fyrer du kun med træpiller, og i et stokerfyr kan du fyre med både træpiller og brænde. 

Hvad skal du være opmærksom på?

Sammenlignet med et gas eller oliefyr kræver pillefyret en del mere arbejde. Der skal naturligvis påfyldes piller på anlægget, og det skal med jævne mellemrum renses for aske. Til gengæld er investeringen i et fyr forholdsvis lille, og oftest tjent ind i løbet af 4 år. 

Har du besluttet dig for et nyt pillefyr, stokerfyr eller kombifyr er der nogle vigtige ting du bør tage højde for inden du investerer:

  • Størrelsen af det område som dit stokerfyr eller pillefyr skal opvarme.
  • Det forventede forbrug fra dit pillefyr eller kombifyr i bygningen.
  • Valg af typer brændsel. Skal det være pillefyr med træpiller eller kombifyr til både træpiller og fastbrændsel.
  • Økonomien i forbrændingen.
  • Tilgængelighed til påfyldning af brændsel. Stokerfyr og pillefyr er nemt at påfylde, da du hælder træpiller i en beholder, hvorefter fyret selv forbruger pillerne efter behov.
  • Med et kombifyr har du både muligheden for at fyre med træpiller som ved et pillefyr, men du kan også vælge kombinere din fyring med fastbrændsel. Deraf navnet Kombifyr.
  • Omfanget af arbejdet man selv vil ligge i fyret mht. rengøring og vedligehold. Både pillefyr og kombifyr skal rengøres, og nogle modeller er nemmere at rengøre end andre.

 

Vil du vide mere? Så kontakt vores Energirådgiver.

Du kan også høre mere om andre opvarmningstyper - har du for eksempel overvejet at skifte til en varmepumpe?

Kontakt Øgaard A/S på telefon 98 63 19 11 eller via kontaktformularen og få hjælp til din varmeløsning i dag.

 

Sikkert serviceeftersyn af stokerfyr

Uanset hvilket anlæg du vælger, tilbyder vi årlige serviceeftersyn af dit fyr for at sikre optimal drift og energieffektivitet. Vores erfarne teknikere inspicerer og vedligeholder dit træpille-, stoker- eller kombifyr, så det fungerer problemfrit og sikkert hele året rundt.

Med vores årlige serviceeftersyn kan du forlænge levetiden på dit varmesystem, minimere risikoen for uforudsete nedbrud og opnå maksimal besparelse på din varmeregning. Kontakt os i dag for at planlægge dit næste serviceeftersyn og sikre en pålidelig og effektiv varmeforsyning.

 

Vi tilbyder totalløsninger

Hos Øgaard A/S har vi mange kompetencer inden for forskellige fagområder. Vi er autoriseret elektriker og EL installatør, og har desuden mange års erfaring som blikkenslager og VVS installatør.

Vi tilbyder løsninger inden for bl.a.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en totalløsning.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.