Solceller

Solceller producerer elektricitet fra solens lys. Det vil sige, at det er selve lyset, der aktiverer solcellen. På en overskyet dag, kan solcellen altså også producere strøm. 

Elektriciteten, der bliver produceret via solcellen, er jævnstrøm - men for at anvende strømmen skal du bruge vekselstrøm. Solcelleanlæggets inverter omdanner jævnstrømmen til vekselstrøm, som du kan bruge i dit hus.

For at få så stort et udbytte af anlægget som muligt, har placering af solcellerne på taget en afgørende faktor. Vi rådgiver dig, så du får den rette placering af dine solceller, og vi hjælper også med ansøgninger og dokumentation.

 

 

 

Solfanger

Vil du udnytte energien fra solen? Hvis du vil producere klimaneutral varme og varmt vand, så skal du investere i et solfangeranlæg.

Et solfangeranlæg kan med fordel anvendes, hvis du ønsker at sænke dine omkostninger på det varme vand. Når solens stråler rammer solfangeren starter processen. En frostsikker væske opvarmes og ledes via en cirkulationspumpe til husets varmtvandsbeholder, og du producerer derved dit eget varme vand.

Et solfangeranlæg kan med fordel kombineres med et energirigtigt varmesystem.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø

CVR nr. 24 20 60 92

Sitemap

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.