Faglærte blikkenslagere, der varetager alle slags blikopgaver

Hos Øgaard har vi et team af faglærte blikkenslagere, der står klar til at levere en personlig løsning til dig. Vi leverer blikløsninger til private, der ønsker en kompetent fagmand, der har mange års erfaring i sit håndværk. Hos os er kvalitet og professionelt håndværk nemlig centrale kerneværdier. Det gælder i det arbejde, vi laver, og i de produkter vi leverer, og i den dialog vi har med dig. Kort sagt: Vi sikrer kvalitet hele vejen.

Blik er uundværligt i Danmark, hvor vi har meget regn og fugtigt vejr, som kan beskadige vores ejendomme. Derfor er det vigtigt for os at levere et resultat, der holder i mange år – og her er kvalitet og funktionalitet fokuspunkter for vores arbejde. Vi rådgiver til den mest optimale blikløsning, uanset hvad dit udgangspunkt er. Vi klarer alt fra opmåling til levering og montering af alle materialerne, som vi skal bruge til blikarbejdet. Uanset om du kommer fra Farsø, Nørager, Aars eller andre nærliggende byer, er du velkommen til at kontakte os.

Solide materialer og løsninger

Du kan forny din bolig eller ejendom ved at udskifte tagrenderne. Med en stilfuld tagrende kan du fuldende villaens udseende. Vi har tagrender og nedløbsrør i materialer som zink, kobber, aluminium. Uanset hvilken slags facade- eller blikkenslageropgave du har brug for vores hjælp til, står vi klar med rådgivning og inspiration, så du får valgt de helt rigtige materialer og løsninger. Med et flot nedløb får du både funktionel og visuel værdi for pengene. Ligeledes kan gavle, facader og kviste inddækkes meget stilfuldt, samtidig med at du reducerer vedligeholdelsen af din bolig.

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser:

  • Lægning af skifertag i naturskifer
  • Beklædninger i zink, kobber og aluminium
  • Inddækning ved skorstene
  • Inddækning af kviste og flunke
  • Større entrepriser i blikarbejde
  • Og meget andet…

Sikr din ejendom med blik

Blik gør, at din bolig er tæt og leder vandet væk fra taget. Derfor er det vigtigt, at alt arbejdet er gjort korrekt. Hos Øgaard har vi uddannede blikkenslager, og forarbejder på eget værksted.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores kompetencer inden for blikkenslagerfaget. Vi sørger for professionel rådgivning og sparring, så resultatet lever op til dine krav. Vi sørger også for at levere en samlet løsning, hvor du kan trække på vores forskellige kompetencer inden for EL, VVS, køl og varme samt alarmsystemer.

Kontakt os via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til os. Står du i en akut situation, hvor du har brug for en kyndig blikkenslager, kan du kontakte vores døgnservice. Ring på tlf. 98 63 19 11.

Vi glæder os til at levere et kvalitetsbevidst resultat.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.