Alarmsystemer til erhverv og industri

Hos Øgaard sælger vi professionelle alarmsystemer til erhverv og industri, der kan give din virksomhed den ekstra sikkerhed, der er behov for. Selvom man de seneste år har set en faldende tendens i antallet af indbrud, finder der stadig relativt mange indbrud sted sammenlignet med vores europæiske nabolande, og et godt alarmsystem er derfor mere relevant end nogensinde før.

Vi leverer alarmsystemer til alle brancher lige fra industri og landbrug til håndværkere, entrepriser og offentlige institutioner, hvorfor du blot skal kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om nogle af vores produkter. 

 

Hvilke alarmsystemer tilbyder vi?

 Af det nedenstående kan du se de sikkerhedssystemer, vi tilbyder:

  • Videoovervågning erhverv
  • Adgangskontrol erhverv
  • Tyverialarm erhverv
  • Komplicerede installationer industri
  • Vedligeholdelse og service

Hvis du har brug for at kunne holde et vågent øje med din virksomheds produktion, skal du blot kontakte os. Vi rådgiver dig gerne omkring mulighederne for overvågning, adgangskontrol, indbruds- og brandalarm i dine bygninger.

Vores kompetencer rækker lige fra overvågning af produktionslinjer til overvågning af pumpestationer, men uanset hvilken type overvågning der er tale om, varetages den af uddannede montører.

 

Kontakt os

Øgaard har mere end 50 års erfaring og er derfor en yderst kompetent samarbejdspartner, der er i besiddelse af en meget bred viden inden for alarmsystemer. Herudover vil du få tilknyttet en kontaktperson, der altid er klar til at besvare dine spørgsmål og være behjælpelig, hvis du oplever problemer. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du kunne være interesseret i at udruste din virksomhed med et professionelt alarmsystem. Du kan komme i kontakt med os på telefon +45 98 63 19 11 eller mail kontakt@oegaard.dk

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.