VVS erhverv i Nord- og Midtjylland

Med vores geografiske placeringer i Farsø, Aars, Nørager og Klejtrup udfører vi VVS-opgaver i det meste af Nord- og Midtjylland. Uanset om der er tale om nyinstallationer eller renovering af de gamle installationer, er vi som autoriseret elinstallatør i stand til at garantere dig, at din opgave blive udført på kompetent og professionel vis. Med andre ord får du ingen halve løsninger eller dårlige resultater, hvilket indebærer, at vi ikke forlader arbejdspladsen, før alt er i orden.

Vi servicerer til daglig en lang række brancher med VVS-løsninger lige fra industri og landbrug til håndværkere og offentlige institutioner, og vi er uden tvivl også i stand til at hjælpe dig i din branche med VVS-løsninger til erhverv.

 

VVS erhverv - hvilke ydelser tilbyder vi?

Af det nedenstående fremgår nogle af de ydelser, vi typisk hjælper med:

  • Badeværelses- og køkkenrenovering
  • Udskiftning af sanitet
  • Udskiftning af armaturer
  • Montering og reparation af ventilation
  • Levering og tilslutning af varmepumper
  • Optimeringsløsninger af indeklima
  • Og meget mere

Hos Øgaard har vi stor know-how inden for VVS-området, og vi kan være behjælpelige med alt lige fra totalrenovering til småreparationer.

Da køkken og badeværelse er nogle af de rum, der hyppigst benyttes, er det vigtigt, at VVS-installationerne lever op til de funktionelle og designmæssige krav, du stiller til dem. Derfor hjælper vi meget gerne med at finde den ideelle løsning for dig, der sikrer, at du får størst glæde af disse rum.

 

Kontakt os

Hos Øgaard har vi mere end 50 års erfaring, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en eller flere opgaver, vi kan være behjælpelige med. Hos Øgaard er vi altid i tæt dialog med vores kunder, og du vil derfor få tilknyttet en fast kontaktperson, der kan yde dig professionel rådgivning, når du får brug for det. Du kan kontakte os på telefon +45 98 63 19 11 eller mail kontakt@oegaard.dk

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.