Varmepumper og -installationer til industri

Hos Øgaard tilbyder vi varmepumper og -installationer til erhverv. Vores kunder befinder sig på tværs af en lang række brancher lige fra landbrug og industri til håndværkere og offentlige institutioner. Vi har afdelinger i byerne Farsø, Aars, Nørager og Klejtrup, hvilket gør os i stand til at hjælpe med opgaver i det meste af Nord- og Midtjylland.

 

Hvilke ydelser tilbyder vi?

Af det nedenstående fremgår, hvilke industri varmepumper vi tilbyder:

  • Luft-til-luft varmepumper
  • Luft-til-vand varmepumper
  • Jordvarmepumpen

 

Luft-til-luft varmepumpen fungerer således, at det er den udendørs luft, der benyttes til at danne varm luft indenfor. Luften trækkes gennem den udendørs ventilator, hvor den omdannes til varm luft, hvorefter den strømmer gennem blæseren rundt inden for i boligen.

 

Luft-til-vand varmepumpen består ligeledes af en udedel samt en varmtvandsbeholder, der sidder indenfor. Varmepumpen trækker udeluften ind gennem en ventilator og leder varmen gennem rør ind i din bolig. Du skal være opmærksom på, at luft-til-vand varmepumpen også kræver, at du har vandbårne radiatorer eller gulvvarme, så varmen fra varmtvandsbeholderen kan fordele sig og derved opvarme boligen.

Jordvarmepumpen fungerer således, at der nedgraves jordvarmeslanger, hvorfra der hentes oplagret solenergi, der bruges til at opvarme vand samt boligen. Jordvarmepumpen kræver ligesom luft-til-vand varmepumpen, at du har vandbårne radiatorer eller gulvvarme, så varmen kan fordele sig i boligen.

 

I forbindelse med den nye klimaaftale, der blev indgået i 2020, er der kommet nye retningslinjer og energitilskud, hvor regeringen gennem energitilskud til grønne energialternativer giver forbrugeren incitament til at fravælge opvarmningsalternativer såsom olie- og gasfyr til fordel for grønnere alternativer såsom varmepumpen. Dette betyder, at du kommer til at kunne modtage fra 22.000 kr. til 33.000 kr. alt afhængigt af boligens størrelse samt energimærket, du skifter til.

 

Kontakt os angående industri varmepumper

Hos Øgaard har vi mere end 50 års erfaring, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en eller flere opgaver, vi kan være behjælpelige med. Hos Øgaard er vi altid i tæt dialog med vores kunder, og du vil derfor få tilknyttet en fast kontaktperson, der kan yde dig professionel rådgivning, når du får brug for det. Du kan kontakte os på telefon +45 98 63 19 11 eller mail kontakt@oegaard.dk

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.