Løsninger til industri

Vedligehold og optimering

El

El-tekniske løsninger i industrien skal vedligeholdes kontinuerligt for at fungere optimalt og undgå nedetid. Derfor bliver din virksomhed tilknyttet et fast Øgaard team, der kender og servicerer dine installationer.

Uanset om der skal udføres energioptimering af belysning eller servicering af maskininstallationer, så har du den samme kontaktperson.  

Nyinstallationer projekteres derfor også med din faste kontaktperson, hvilket sikrer en hurtigere behovsanalyse. Din faste kontakt sørger for at involvere de nødvendige fagpersoner, så din virksomhed får én samlet teknisk løsning!    

Køl og Varme

Kompetente montører, der har erfaring med både VVS og køl, er din garanti for hurtig og præcis service. Køling af serverrum eller varmepumper til opvarmning og energireduktion er nogle af vores kernekompetencer. Vores kølemontører er også uddannede elektrikere, så de både kan lokalisere el- og kølefejl.

VVS og Smed

Vi varetager VVS-arbejdet omkring dine bygninger og interne installationer, så du kan bevare fokus på virksomhedens drift. Vores kompetencer dækker vand- og varmeinstallationer i bygninger.

I produktionen vedligeholder vi produktionsanlæggets mekaniske dele, og producerer hjælpemidler efter skitse på vores eget smedeværksted.

Smedeværkstedet er også certificeret til levering af bygningsstål i henhold til EN1090-1. 

Alarm og overvågning

Har du brug for at kunne holde et vågent øje med din virksomhed hele døgnet rundt? Vi rådgiver dig om mulighederne for overvågning, adgangskontrol, indbruds- og brandalarm i dine bygninger.

Adgangskontrol og alarm i bygninger sikrer din virksomhed mod indbrud og uventet besøg.

Vores kompetencer dækker både over overvågning på produktionslinjer og pumpestationer - men uanset typen af overvågning, så varetages den af uddannede montører.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.