Vi tager hånd om dine tekniske installationer

Vi følger med udviklingen, så vores rådgivere og montører er klædt på til at yde den nødvendige professionelle service i dit landbrug.

El

I over 45 år har Øgaard A/S serviceret landbruget med maskin- og el installationer. Vi optimerer løbende el-installationer og har stor erfaring i hele produktionsapparatet. Vi projekterer nybyggeri i samarbejde med dig - og langvarige samarbejdsforhold gør det muligt at fremtidssikre installationerne. Når vi kender dig - så kender vi også dine behov, og sammen drøfter vi eventuelle fremtidsplaner.

Vi kobler alle dine tekniske installationer sammen - så du får én samlet løsning!

VVS og Smed

I landbruget er behovet for fleksibilitet og stabilitet afgørende. Vi lægger stor vægt på, at vores montører er klædt på til opgaven, uanset art, når vi servicerer landbruget.

I VVS- og smedeafdelingen sørger montøren for din staldbygnings installationer, og derudover håndterer de VVS- og smedeopgaver i stalden. På vort eget smedeværksted servicerer vi også landbrugsmaskiner - både hvad angår hydraulik samt reparation af vogne.

Vores serviceteam har den brede faglige uddannelse, der gør, at du får én samlet løsning - uanset om det er en smed eller VVS-montør, du har brug for.

Køl og Varme

Installation af varmepumper og køletanke er en af kernekompetencerne hos vores kølemontører. Udover nyinstallationer, servicerer vi også dine maskinanlæg, og laver årlige eftersyn efter kvalitetsprogrammet Arlagårdens foreskrifter.

Vi har mange samarbejdspartnere i landbruget, og vi tilbyder derfor også servicering af mælketaxaer og suttemaskiner.

Alarm og Overvågning

Overvågning i landbruget spænder fra adgangskontrol og alarm på staldbygninger til videoovervågning for at undgå ubudne gæster.

Derudover er der mulighed for brandalarmer i stalde og maskinhuse, hvor det kan koste dyrt, hvis der skulle opstå brand.

På dyrehold er der mulighed for alarm på ventilationssystemer og videoovervågning af kælvingsbokse. Vi leverer og monterer også gyllealarmer.

Dine alarmer kan selvfølgelig alle kobles sammen til én samlet teknisk løsning!

Du får én samlet løsning!

Vi kobler alle dine tekniske installationer sammen til én løsning. Vores serviceteam har den brede faglige uddannelse, der gør os i stand til at varetage de fleste serviceopgaver i landbruget.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.