El

El-tekniske løsninger i industrien skal vedligeholdes kontinuerligt for at fungere optimalt og undgå nedetid. Derfor bliver din virksomhed tilknyttet et fast Øgaard team, der kender og servicerer dine installationer.

Uanset om der skal udføres energioptimering af belysning eller servicering af maskininstallationer, så har du den samme kontaktperson.  

Nyinstallationer projekteres derfor også med din faste kontaktperson, hvilket sikrer en hurtigere behovsanalyse. Din faste kontakt sørger for at involvere de nødvendige fagpersoner, så din virksomhed får én samlet løsning!    

 

VVS og Smed

Vi varetager VVS-arbejdet omkring dine bygninger og interne installationer, så du kan bevare fokus på virksomhedens drift. Vores kompetencer dækker vand- og varmeinstallationer i bygninger.

I produktionen vedligeholder vi produktionsanlæggets mekaniske dele, og producerer hjælpemidler efter skitse på vores eget smedeværksted.

Smedeværkstedet er også certificeret til levering af bygningsstål i henhold til EN1090-1. 

Køl og Varme

Kompetente montører, der har erfaring med både VVS og køl, er din garanti for hurtig og præcis service. Køling af serverrum eller varmepumper til opvarmning og energireduktion er nogle af vores kernekompetencer. Vores kølemontører er også uddannede elektrikere, så de både kan lokalisere el- og kølefejl.

Alarm og overvågning

Adgangskontrol og alarm i bygninger sikrer din virksomhed mod indbrud og uventet besøg.

Vores kompetencer dækker både over overvågning på produktionslinjer og pumpestationer - men uanset typen af overvågning, så varetages den af uddannede montører.

Brug for hjælp?

Når du kontakter Øgaard på telefon, er det oftest Ivan Dinesen, du møder - han står for vores Serviceteam.

Ivan Dinesen

Service

Tlf: 21 19 23 27

ivan@oegaard.dk

Projektering og vedligehold i industrien - så er Jens Laigaard ansvarlig.

Jens Laigaard

Industri

Tlf: 21 19 23 28

jens@oegaard.dk

Trænger din VVS-installation til et eftersyn?

Søren Lauridsen

VVS og Blik

Tlf: 40 71 34 53

sla@oegaard.dk