Spar penge med solcelleanlæg og solfangere

Hos Øgaard tilbyder vi professionel installation af både solcelleanlæg og solfangere til private og erhverv. Vores erfarne teknikere kan hjælpe dig med at udnytte solens energi til at producere varme og el til dit hjem eller din virksomhed.

Med et solcelleanlæg fra Øgaard kan du producere din egen grønne energi og reducere dit CO2-aftryk. Vi kan designe og installere det rigtige solcelleanlæg til dit behov og din livsstil, der fungerer optimalt og hjælper dig med at spare penge på din elregning.

 

Reducer dit CO2 aftryk med solfangere

Hvis du har brug for varme til dit hjem, kan vi hjælpe dig med at udnytte solens energi med solfangere. Vi kan installere solfangere, der kan producere varme til både dit varme vand og din opvarmning. Vores erfarne teknikere kan rådgive dig om den bedste løsning til dine behov og sørge for en professionel installation.

Vi tilbyder totalløsninger indenfor varme og energi

Hos Øgaard A/S har vi mange kompetencer inden for forskellige fagområder. Vi er autoriseret elektriker og EL installatør, og har desuden mange års erfaring som blikkenslager og VVS installatør.

Vi tilbyder løsninger inden for bl.a.

 

Kontakt Øgaard

Kontakt Øgaard i dag, og lad os hjælpe dig med at udnytte solens energi til at producere varme og el til dit hjem eller din virksomhed. Få varme til dit hjem med solfangere og producér din egen grønne energi med solcelleanlæg fra Øgaard.

Kontakt Øgaard A/S på telefon 98 63 19 11 eller via kontaktformularen og få hjælp til din varmeløsning i dag.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.