Aircondition - Få en behagelig temperatur med Øgaard

Hos Øgaard er vi specialister i aircondition-installationer til både privat og erhverv. Uanset om du har brug for en ny aircondition i dit hjem eller på din arbejdsplads, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi har et team af erfarne teknikere, der kan rådgive dig omkring den bedste aircondition til dit behov.

Vi sørger for en professionel installation af din nye aircondition, så du kan få glæde af en behagelig temperatur året rundt. En aircondition fra Øgaard giver dig mulighed for at opretholde en stabil og komfortabel temperatur, uanset om det er varmt eller koldt udenfor.

Professionel installation af din nye aircondition

Vi tilbyder en bred vifte af aircondition-løsninger, der kan tilpasses dit hjem eller din virksomhed. Uanset om du har brug for en enkelt enhed eller flere installationer, er vi klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at alle installationer er af høj kvalitet og overholder de relevante standarder og regler.

 

Vi tilbyder totalløsninger indenfor varme og energi

Hos Øgaard A/S har vi mange kompetencer inden for forskellige fagområder. Vi er autoriseret elektriker og EL installatør, og har desuden mange års erfaring som blikkenslager og VVS installatør.

Vi tilbyder løsninger inden for bl.a.

 

Kontakt Øgaard

Kontakt Øgaard i dag, og få en professionel aircondition-installation til dit hjem eller din virksomhed. Vi er din lokale ekspert inden for aircondition, og vi hjælper dig med at opnå en behagelig temperatur året rundt.

Kontakt Øgaard A/S på telefon 98 63 19 11 eller via kontaktformularen og få hjælp til din varmeløsning i dag.

Vores service team står klar døgnet rundt!

Uanset opgavens omfang, så har vi kompetencerne i vores service team.

Ring på tlf.

+45 98 63 19 11
Kontakt os

Kontakt os

Øgaard A/S
Th. Eriksens Vej 7
9640 Farsø
CVR nr. 24 20 60 92

Vi er medlem af

Book en håndværker

Vores service team står klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående felter, og vi vil kontakte dig indenfor normal arbejdstid.

Har du brug for vores DØGNSERVICE kan du altid kontakte os på tlf. 98 63 19 11.