Solceller

Solceller producerer elektricitet fra solens lys. Det vil sige, at det er selve lyset, der aktiverer solcellen. På en overskyet dag, kan solcellen altså også producere strøm. 

Elektriciteten, der bliver produceret via solcellen, er jævnstrøm - men for at anvende strømmen skal du bruge vekselstrøm. Solcelleanlæggets inverter omdanner jævnstrømmen til vekselstrøm, som du kan bruge i dit hus.

For at få så stort et udbytte af anlægget som muligt, har placering af solcellerne på taget en afgørende faktor. Vi rådgiver dig, så du får den rette placering af dine solceller, og vi hjælper også med ansøgninger og dokumentation.

Solfanger

Vil du udnytte energien fra solen? Hvis du vil producere klimaneutral varme og varmt vand, så skal du investere i et solfangeranlæg.

Et solfangeranlæg kan med fordel anvendes, hvis du ønsker at sænke dine omkostninger på det varme vand. Når solens stråler rammer solfangeren starter processen. En frostsikker væske opvarmes og ledes via en cirkulationspumpe til husets varmtvandsbeholder, og du producerer derved dit eget varme vand.

Et solfangeranlæg kan med fordel kombineres med et energirigtigt varmesystem.

 

 

Brug for vores Energivejleder?

Er du i tvivl om, hvilken varmeløsning der passer dig?

Der kan være mange penge at spare på varmeregningen ved at udskifte dit gamle fyr med en mere energirigtig varmeløsning.
Som Bosch Climate Partner kan vi gennemgå din varmeinstallation og se, hvad du kan spare.

Du kan få en gratis energivurdering ved at kontakte vores energivejleder Gunnar Løkke her.

Du kan læse mere om fordelene ved at vælge en Bosch Climate Partner her.