Service døgnet rundt

Skal du have skiftet en stikkontakt, hængt en lampe op eller udskiftet en defekt hvidevare? Løber dit toilet unødigt, eller har du en varmepumpe, der ikke fungerer? Vores alsidige service team står klar til at hjælpe.

Vores service team løser mange alsidige opgaver. Det betyder for dig, at uanset om du har problemer med din el-installation eller din VVS installation - så kontakter du os.

Vores service team afhjælper selvfølgelig også fejl på alarmer og service på køleopgaver. Du skal kun ringe et sted hen for at få løst dine tekniske opgaver.

Døgnvagt tlf. 98 63 19 11

Hvad betyder døgnvagt for dig?

Er uheldet ude, og lynet slår ned i din kogeplade eller dit tv om aftenen - eller opstår der en akut vandskade i din villa - hvad gør du så? Du ringer til vores døgnservice, som hjælper dig med det samme.

Du vil opleve, at vores service team altid vurderer, om du har behov for akut hjælp, eller vi sammen kan finde en midlertidig løsning - og du derefter får et servicebesøg den efterfølgende dag. Dette er for at yde dig den bedste og mest økonomiske service.