El

I over 45 år har vi serviceret landbruget med el- og maskininstallationer. Vi optimerer løbende el-installationer og har stor erfaring i hele produktionsapparatet. Vi projekterer nybyggeri i samarbejde med dig - og langvarige samarbejdsforhold gør det muligt at fremtidssikre installationerne. Når vi kender dig - så kender vi også dine behov, og sammen drøfter vi eventuelle fremtidsplaner.

Vi kobler alle dine tekniske installationer sammen - så du får én samlet løsning!

VVS og Smed

I landbruget er behovet for fleksibilitet og stabilitet afgørende. Vi lægger stor vægt på, at vores montører er klædt på til opgaven, uanset art, når vi servicerer landbruget.

I VVS- og smedeafdelingen sørger montøren for din staldbygnings installationer, og derudover håndterer de VVS- og smedeopgaver i stalden. På vort eget smedeværksted servicerer vi også landbrugsmaskiner - både hvad angår hydraulik samt reparation af vogne.

Vores serviceteam har den brede faglige uddannelse, der gør, at du får én samlet løsning - uanset om det er en smed eller VVS-montør, du har brug for.

Køl og Varme

Installation af varmepumper og køletanke er en af kernekompetencerne hos vores kølemontører. Udover nyinstallationer, servicerer vi også dine maskinanlæg, og laver årlige eftersyn efter kvalitetsprogrammet Arlagårdens foreskrifter.

Vi har mange samarbejdspartnere i landbruget, og vi tilbyder derfor også servicering af mælketaxaer og suttemaskiner.

Alarm og Overvågning

Overvågning i landbruget spænder fra adgangskontrol og alarm på staldbygninger til videoovervågning for at undgå ubudne gæster.

Derudover er der mulighed for brandalarmer i stalde og maskinhuse, hvor det kan koste dyrt, hvis der skulle opstå brand.

På dyrehold er der mulighed for alarm på ventilationssystemer og videoovervågning af kælvingsbokse. Vi leverer og monterer også gyllealarmer.

Dine alarmer kan selvfølgelig alle kobles sammen til én samlet løsning!